Om oss

Vi som delägare på FM Vision AB heter Fredrik Lövgren och Max Risberg. Våran resa startade i januari 2017, då ansåg att det måste kunna gå att kombinera vårat gemensamma bilintresse med vårat intresse för belysning. Vi börjat då att läsa på allt mer om belysning på djupet har vi fått upp ögonen för vad man kan åstadkomma med belysning.

För att snabbt kunna nå ut till våra kunder på ett enkelt sätt, var det självklart för oss att sätta upp en webbshop. 

Men vi jobbar med så mycket mer än bara fordonsbelysning. Vi utför även ljusprojekteringar till både små och stora företag samt kalkylering av belysning. Där vi tar hänsyn till både miljö och ekonomi men framför allt personalen på företagen.

 

 

Vår vision är att kunna erbjuda både företag och privatpersoner

Med rätt belysning på rätt ställe, menar vi på ett enkelt förklarat sätt att man ej överdimensionerar belysningen och 

ljusbilderna från takarmaturerna ej löper över varandra och företaget står och spenderar en större mängd energi än nödvändigt. Det är där man använder sig av en ljusprojektering så att man i datorn enkelt ritar upp lokalen som man vill belysa och sedan räknar sig fram men olika typer av armaturer och styrkor tills man finner den lampan som är optimal för den lokalen.

Då tar man hänsyn t.ex väggfärg, golvfärg, olika typer av maskiner i lokalerna, fönster osv och för att få de optimala ljuset i lokalen. 

För att läsa mer om vad just vi kan göra för dig och ditt företag "klicka här".

 

För att se våra villkor angående frakt och returer kan du läsa mer på villkor & returer. Har du frågor? Tveka inte att Kontakta oss.

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen